Jos de Punder ambassadeur Leren en Werken in Leisure

Ambassadeur Leren en Werken in Leisure

Goed nieuws voor het programma Leren en Werken in Leisure! Jos de Punder maakt zich als ambassadeur sterk voor de ontwikkeling van personeel in de leisure. Met zijn bedrijf Recreatie Company is Jos altijd bezig met het binnenhalen van talent in de leisure-sector. Juist daarom past deze rol hem zo goed.

Jos de Punder: “In de leisure is ons personeel eigenlijk ons product. Want een fijne ervaring, heb je bijna altijd dankzij een gastvrije ontvangst. Je hoort het terug van mensen, én je ziet het in de reviews. Daarom zijn goede arbeidskrachten gewoon ontzettend belangrijk.”

Arbeidspool voor talent

Jos heeft een uitgebreid netwerk en een goede connectie met het onderwijs. Als ambassadeur van Leren en Werken in Leisure geeft hij studenten de ruimte om zich te ontwikkelen en goede krachten te behouden voor de leisure-sector.

Jos: “Het liefst maak ik een soort arbeidspool, waarin we talentvolle mensen opleiden, die nú niet aan de bak komen. Ik onderzoek nu wat de mogelijkheden daarvoor zijn. En ondertussen houd ik mijn oren en ogen open voor talent!”

Over het programma Leren en Werken in Leisure

Leren en Werken in Leisure is één van de drie programma’s van House of Leisure. Smart Leisure en Een Gezond Leisureklimaat zijn de andere twee. Meer daarover lees je op: https://www.eengezondleisureklimaat.nl/wp/wp/over-midpoint-house-of-leisure.

Wil je meer weten over Leren en Werken in Leisure? Of meedenken met Jos? Neem contact op met projectleider Ingrid Berens.