BUas studente maakt nieuw model voor partnerevents

Het House of Leisure team wordt tot aan de zomer versterkt door BUas studente, Mandy van Nistelrooij. Zij studeert af bij House of Leisure met de opdracht om een model te ontwikkelen voor het organiseren van de netwerkevenementen voor de partners van House of Leisure.

Het model ontwikkelt Mandy op basis van het eerste netwerkevenement van 2020. Het thema van dit event is Storytelling, een content marketingtool die steeds vaker gebruikt wordt in de Leisure sector. Tijdens dit evenement wordt je als partner van House of Leisure geïnformeerd en geïnspireerd over hoe je Storytelling binnen je eigen organisatie kunt gebruiken.

Mandy is vierdejaars studente Leisure op Breda University of Applied Sciences. Onder begeleiding van Bastiaan Bronkhorst maakt zij het model en organiseert zij het netwerkevenement in samenwerking met partners van House of Leisure.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de House of Leisure netwerkevenementen, of over een stageplek bij House of Leisure, neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.