Circulaire Revolutie: Bouwen & Klimaat

Online Event | Do 25 maart

Circulaire Revolutie: Bouwen & Klimaat

Op donderdag 25 maart organiseert Een Gezond Leisureklimaat samen met House of Leisure en Station88 (allemaal initiatieven van Midpoint Brabant) het online event: Circulaire Revolutie: Bouwen en Klimaat.

Dagvoorzitter Helga van Leur laat ons zien hoe het klimaat verandert, wat dat voor effect heeft en vooral wát we daaraan kunnen doen. En daar zijn we trots op, want Helga van Leur is ambassadeur van ons programma Een Gezond Leisureklimaat!

Spreker Marco Vermeulen neemt je mee in de wereld van biobased bouwen. Je krijgt verhalen, voorbeelden en tips om zelf toe te passen en zo een positieve bijdrage te leveren aan ons leefklimaat. Met deze ervaren en fascinerende sprekers en een panel van inspirerende ondernemers en bestuurders maken we er een mooie middag van. Je bent van harte welkom! Meer over het programma volgt later.

Het online evenement vindt plaats op donderdag 25 maart van 14:30 uur tot 18:00 uur. Schrijf die datum op of beter nog: meld je meteen aan!

Programma

15.00 uur – Opening door dagvoorzitter Helga van Leur
15.05 uur – Het belang van een circulaire economie voor de regio, MKB en de leisuresector – door Joost Melis en August de Vocht en Nicole van Hoof
15.25 uur – Helga van Leur over CO2-reductie & klimaatadaptatie
15.55 uur – Q&A Helga van Leur
16.05 uur – Marco Vermeulen over Biobased Bouwen
16.35 uur – Q&A Marco Vermeulen
16.50 uur – Paneldiscussie
17.30 uur – Afscheid Mario Jacobs (Wethouder gemeente Tilburg)
17.45 uur – Wrap up door dagvoorzitter Helga van Leur
18.00 uur – Afsluiting evenement

Aanmelden

Aanmelden voor het evenement kan op de website van Station88. Ben je erbij? Dankzij deze unieke samenwerking is het evenement voor jou gratis.

Hopelijk zien we je online op 25 maart en zoals Helga zegt: “vandaag heb je morgen in handen!”