Communicatietips voor jouw bedrijf

Bezoek en tips op maat

Communicatietips voor jouw bedrijf

Stel je bent recreatieondernemer. En je bent bezig met duurzaamheid. Moet je dat dan communiceren of niet? En zo ja, hoe dan?

Bij Een Gezond Leisureklimaat weten we dat veel recreatieondernemers hiermee worstelen. Want je wilt jezelf niet op de borst kloppen, maar wel laten zien dat je morgen belangrijk vindt, en hier serieus mee bezig bent.

Daarom helpen wij recreatieondernemers met concrete tips om duurzaamheid te communiceren, op een manier die past bij je bedrijf. Tips waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt. Dus wil jij je laten zien van je duurzame kant op een manier die bij je past? Schrijf je dan nu in!

Wat gaan we doen?

Stap 1: Kijken hoe je nu communiceert

We bekijken je website en socials door de ogen van jouw gasten. Het is een klein onderzoekje om het natuurlijke communicatie-DNA van jouw bedrijf vast te stellen. Dat doen we omdat we graag realistische tips willen geven, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Stap 2: Je acties en ambities bespreken

We horen graag wat je op dit moment aan duurzaamheid doet of binnenkort wil doen. We bespreken ook hoe je denkt over communicatie daarover en wat je daarin lastig vindt en/of nodig hebt. Ook zijn we benieuwd naar de communicatiemomenten die je nu hebt met gasten. Hiervoor komen we bij je op de koffie.

Stap 3: Persoonlijke tips voor je samenstellen

We pakken de uitkomsten van stap 1 en stap 2 samen en voegen daar onze kennis en ervaringen aan toe. Het resultaat? Een paar concrete tips voor jouw communicatie op het gebied van duurzaamheid. Lees hieronder meer.

Iets voor jou?

Dat ligt eraan. Wij denken van wel:

  • Als je recreatieondernemer bent in de Regio Hart van Brabant.
  • Als je best al wat dingen rondom duurzaamheid doet, maar daarover weinig communiceert, of dat lastig vindt.
  • Als je dat wel zou willen, maar daarvoor geen afdeling communicatie hebt/kunt invliegen.

Schrijf je nu in!

Dit advies op maat is bedoeld voor ondernemers die met duurzaamheid bezig zijn en dat op korte termijn meer willen laten zien aan hun gasten. Ben jij dat? Meld je snel aan!

Communicatietips voor jouw bedrijfWe behandelen je gegevens zoals je leest in onze privacyverklaring.

Foto door Katya Austin via Unsplash