De Leisure Wereld gaat weer open

De leisure wereld gaat weer stapsgewijs open! Dit gaat gepaard met protocollen en een veilige manier van werken die vraagt om creativiteit en ondernemerschap. Het Coronavirus heeft de vrijetijdssector hard geraakt, een sector waar het samen zijn en samen beleven centraal staat. In een tijd van sociaal isolement groeit bij iedere bewoner in Nederland de behoefte aan het samen genieten en beleven van onze vrijetijd en wordt dit steeds meer ervaren als een waardevol goed. 

House of Leisure helpt graag

De experts van het House of Leisure staan klaar om u bij te staan in het maken van de juiste keuzes in het geregisseerd en gecontroleerd openstellen van leisure lokaties en openbare ruimtes en om ondersteuning te bieden in de gekozen route. Wij denken mee, wij ontwikkelen mee en kunnen als kritische vriend ook de vragen stellen, die scherpte in de keuzes brengen.

Enkele andere voorbeelden om commercieel verantwoord stappen te maken zijn bijvoorbeeld enkele tools die wij inzetten:

  • Leisure locaties zullen door de 1,5 meter economie minder bezoekers kunnen bedienen met een terugval in omzet als resultaat. Motify heeft de Motify upsell promoter ontwikkeld om deze terugval te minimaliseren.
  • Markteffect heeft een vragenlijst ontwikkeld die het sentiment onderzoekt van collega’s die in de huidige uitzonderlijke situatie veelal thuis werken. Markteffect MTO Sentiment Scan
  • Koninklijke Horeca Nederland heeft het adviesdocument Protocol Heropening Horeca gepubliceerd.
  • Om te zien hoe op een verantwoorde manier leisure parken open gaan, heeft de Club van Elf een protocol gedeeld, Veilig Samen Uit.

Als wij bij vraagstukken kunnen helpen, dan zetten wij onze experts bijvoorbeeld via expertpanels of pressurecookers graag voor u in!

Contact

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij vraagstukken? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.

Photo by Richard Balog on Unsplash