Partnerevent

Design Safari op DDW met Brabant C

Na het succes van vorig jaar organiseerden House of Leisure en Brabant C (investeringsfonds voor cultuur) ook dit jaar weer een Design Safari tijdens de Dutch Design Week.

Op donderdag 24 oktober hebben we met 25 partners van Brabant C en House of Leisure een tour gemaakt langs projecten op de Dutch Design Week, waar Brabant C in investeert. Tijdens de tour werden we uitgedaagd om de oplossingskracht van design voor actuele maatschappelijke vraagstukken te ontdekken.

Projecten die inspireren

Directeur Dutch Design Foundation Martijn Paulen opende de middag met een welkomstwoord op het grootste design event van Noord-Europa.

Simone Kramer-Janssen en Petra Janssen van Social Label inspireerde de aanwezigen met de kracht van design en communicatie voor een inclusieve samenleving.

Vervolgens liepen we naar Growing Pavilion, een initiatief van Nieuwe Helden waar Diana Van Bokhoven en Emiel Rietvelt vertelden over de totstandkoming van dit bijzondere gebouw op het Ketelhuisplein.

Een tour in een tour: STRP directeur Ton van Gool trapte de Billennium Tour van het festival af: we hebben onze eigen toekomst vormgegeven.

We sloten af bij Manifestations waar Viola van Alphen de aanwezigen inspireerde met de nieuwste innovaties en uitvindingen op het snijvlak van art & technology.

Meer Brabant C

We bedanken Brabant C voor deze mooie samenwerking! En we kijken terug op een plezierige middag met alle aanwezigen.

Wil je ook een keer met Brabant C mee naar initiatieven die door het fonds worden gefinancierd? Neem dan contact op met Brabant C via info@brabantc.nl.