Duurzaam Gastvrij

Een Gezond Leisureklimaat lanceert Duurzaam Gastvrij

Op www.duurzaamgastvrij.nu vind je 100 praktische tips om duurzaam te ondernemen. De website is speciaal ontworpen voor ondernemers in horeca en recreatie. Zeven categorieën zoals eten en drinken en buiten loodsen je als lezer door de behapbare tips.

Waarom we dit doen? Projectmanager Nicole van Hoof: “We merken dat veel ondernemers in horeca en recreatie wel iets willen met duurzaamheid, maar dat ze soms denken dat het ingewikkeld is. Of dat je veel moet investeren.”

“Met Een Gezond Leisureklimaat laten we zien dat het ook in kleine stapjes kan. Daarom hebben we Duurzaam Gastvrij gemaakt. Dat zijn 100 praktische tips om iets duurzamer te ondernemen.”

Van terras tot toilet
Met een speciaal team ontfutselden we de tips bij experts en schreven ze pakkend op. Van terras tot toilet en van broodje tot brandblusser. Getest door een klein team van ondernemers.

Je vindt de tips op www.duurzaamgastvrij.nu.
Je mag de tips gratis gebruiken en delen.

Liever af en toe een tip?
Elke dinsdag delen we een tip op Facebook of Instagram.

Meer informatie
Duurzaam Gastvrij is een initiatief van Een Gezond Leisureklimaat. Wil je meer weten? Neem dan contact op met projectmanager Nicole van Hoof via 06 – 20 88 95 93 of nicolevanhoof@midpointbrabant.nl.