Eén House of Leisure

Eén House of Leisure

House of Leisure brengt professionals in de leisuresector samen. Allereerst fysiek, door elkaar te ontmoeten in de leerfabriek in Oisterwijk. Maar ook inhoudelijk en organisatorisch. Co-Recreation, is de naam van onderliggende programma. Vanaf 2018 komt daar Een Gezond Leisureklimaat bij. Dit programma komt voort uit het voormalige streeknetwerk Vitaal Leisure Landschap. De twee programma’s en ruim 75 partners komen vanaf 2018 samen onder één groot en sterk House of Leisure.

Waar Co-Recreation zich richt op leisure als verbindende factor in de maatschappij, richt Een Gezond Leisureklimaat zich op het klimaatbestendig maken van de leisuresector. Projectleider Nicole van Hoof: “Wij helpen leisure-ondernemers zich voor te bereiden op hitte, droogte en hoosbuien. Door innovatieve oplossingen met groen, water of energie-opslag bijvoorbeeld.”

Kruisbestuiving

Joost Melis, directeur House of Leisure: “Klimaatbestendigheid speelt nú en het brengt kansen voor onze sector. Als leisure-ondernemer kun je besparen, innoveren én je profileren door je bedrijf klimaatproof te maken. Dat is al lang niets alternatiefs meer, maar juist een actueel en innovatief thema.”

“Wij houden gewoon ons eigen programma Co-Recreation waarmee we werken aan een sterk en verbindend leisure-aanbod. Maar we verwelkomen Een Gezond Leisureklimaat en alle ruim 25 partners als inhoudelijke collega´s. Samen brengen we de leisure verder tot bloei.”

Wat verandert er voor de partners?

Voor de partners verandert er qua structuur en vaste gezichten niets. Joost Melis blijft directeur van House of Leisure en Nicole van Hoof projectleider van Een Gezond Leisureklimaat. Als partner heb je nu alleen toegang tot een nóg groter netwerk: de 50 businesspartners vanuit House of Leisure en de ruim 25 netwerkpartners vanuit Een Gezond Leisureklimaat. Meer energie en expertise om van te profiteren dus.

Nieuwe website, borrels en workshops

Zoals je van ons gewend bent, brengen wij jullie samen. Alle partners krijgen een eigen plek op de nieuwe website, die vanaf maart online is en verder wordt gevuld. Daarnaast hebben we inspirerende agenda van beide programma´s die we soms combineren zoals in het geval van de inspiratietour naar Parijs.

Meer info?

Wil je meer weten over het nieuwe House of Leisure? Kom dan naar de Borrel van House of Leisure op donderdag 29 maart 2018!

Joost Melis en Nicole van Hoof vertellen daar meer over de programma’s en de samenwerking.