Eerste Hulp Bij Ondernemen

House of Leisure zet zich via Station88 in om ondernemers uit Midden-Brabant te ondersteunen, als sparringpartner bij “Eerste Hulp Bij Ondernemen”. 

Gesprekken met ondernemers uit de regio Midden-Brabant laten zien dat er veel problemen en zorgen zijn, maar het bruist ook van goede ideeën en daadkrachtige oplossingen.

Veel ondernemers hebben hulpvragen over de overheidsmaatregelen, juridische gevolgen, maar ook over innovatieve ideeën. Met name in deze laatste categorie denken de sparringpartners van House of Leisure graag mee. Over specifieke bedrijfssituaties 1-op-1 sparren valt ook onder de mogelijkheden.

Sparringpartners

Joost Melis, directeur House of Leisure, is een ondernemer pur sang. Een verbinder met flinke ervaring in business development, e-commerce en ondernemerschap.

Bastiaan Bronkhorst, partnercoördinator House of Leisure, is een sociale commerciële tijger op het gebied van hospitality en netwerken.

Aanmelden

Heb je interesse in een gesprek met Joost Melis, Bastiaan Bronkhorst of een andere sparringpartner, dan kun je je aanmelden via de website van Station88.

  • Kies een tijdvak én dag uit die voor jou het beste uitkomen.
  • Kies je sparringpartner op basis van expertises en eventueel naam.
  • Je ontvangt van Station88 een bevestiging van de afspraak.
  • De adviseur neemt op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met je op.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig kosteloos.

Vind je het fijner om met ons contact op te nemen? Dan kan dat via info@houseofleisure.eu.

Meer informatie

Station88 heeft een Infographic ontwikkeld, waarop je in één oogopslag kunt zien welke regelingen er zijn.

Alle sparringpartners: