Ervaar Brabant

Fietsenproject Ervaar Brabant

‘Toeristen verleiden om tijdens hun verblijf aan de regio de auto te laten staan en lekker gezond te gaan fietsen. Dat is wat Ervaar Brabant, in samenwerking met verblijfsaccommodaties en recreatiebedrijven, voor elkaar wil krijgen’.

Wat is het project Ervaar Brabant?

Dit citaat van Jan van Loon, één van de drie ondernemers van Ervaar Brabant, staat in het projectplan van Een Gezond Leisureklimaat. Dit initiatief is een mooie pilot in ons programma: fietsen zorgt namelijk voor minder CO2-uitstoot, is goed voor het klimaat en nog gezond ook.

Wil je als leisure-ondernemer in je arrangement een lekker stukje fietsen opnemen of wil je de fietsverhuur uitbesteden aan een professionele organisatie? Bijvoorbeeld als B&B-eigenaar of dagjes-organisator? Neem dan contact op met Ervaar Brabant: www.ervaarbrabant.nl.

Achter de schermen

Ervaar Brabant bestaat uit drie fietsverhuurbedrijven uit de regio Hart van Brabant. Ze hebben hun krachten gebundeld in Ervaar Brabant; een platform voor fietsverhuur en arrangementen. Samen kennen ze de beste plekjes in Brabant, die ze graag willen delen!

Door de samenwerking in Ervaar Brabant is een breed assortiment aan fietsen en fietsarrangementen ontstaan.

Waarom is het een project van House of Leisure?

Dit regionale leenfietsensysteem is een verdienste van de regio Hart van Brabant. Met Een Gezond Leisureklimaat dragen we bij aan dit project, omdat we het fietsen een duurzame, slow leisure-ervaring vinden die bijdraagt aan onze natuur en welzijn. We dragen onder andere bij door het faciliteren van projectleider Liesbeth Trip.

Een Gezond Leisureklimaat valt als programma onder House of Leisure.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit project? Kijk op de website van Ervaar Brabant of neem contact op met projectleider Liesbeth Trip via e-mail of telefoonnummer 06 – 15 88 18 04.

Tip –> Lees ook het artikel over Ervaar Brabant in het Brabants Dagblad.