Promoot je horeca locatie met ‘Gast Inspiratie’

‘Gast Inspiratie’ is een handige marketing service voor leisure ondernemers. Het biedt nieuwe content en handige tools om eenvoudig je horeca locatie te promoten. En het is helemaal gratis!

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van mooie foto’s voor in brochures, route-informatie voor op je website, video’s voor op social media en binnenkort kun je ook de campagnebeelden gebruiken rondom #hiermoetjezijn. Dit is een campagne waarin het toeristische aanbod van Brabant centraal staat. Alle content kun je vinden op deze website en inspireer je gasten!

Taskforce Toerisme Brabant

Het Coronavirus COVID-19 heeft een flinke impact op de leisure branche. Daarom is eind maart 2020 de Taskforce Toerisme Brabant in het leven geroepen door KHN, HISWA-RECRON, Provincie Noord-Brabant, VisitBrabant, VVV Brabant, BUAS en House of Leisure. Het doel van de taskforce is om krachten te bundelen en zich gezamenlijk sterk te maken voor het herstel van de leisure sector in de breedste zin van het woord. In deze samenwerking is ‘Gast Inspiratie’ ontstaan.

Meer informatie

Wil je meer weten over ‘Gast Inspiratie’ of Taskforce Toerisme Brabant? Neem dan contact op via info@houseofleisure.eu.