Greenteam

Plannen om te veranderen?

Schakel ons Greenteam in!

Heb je plannen voor een nieuw bedrijf, een uitbreiding of verbouwing? En wil je het duurzaam doen, maar weet je niet hoe? Ons Greenteam helpt je verder met een praktisch advies voor jouw plan. Het Greenteam bestaat uit een aantal experts. Welke experts dat zijn, hangt af van jouw plan en vraag. Wij hebben dat netwerk en helpen je graag door de juiste mensen aan jou te koppelen en je verder te helpen met een concreet advies over duurzaamheid.*

Stap 1: Meld je aan

Wil je uitbreiden? Verbouwen? Of vernieuwen? Wat je plan ook is, wij stellen een Greenteam voor je samen dat past bij jouw vraag of plan. Het is dus altijd maatwerk. We deden dit bijvoorbeeld al voor de bouwplannen van een hotel en voor de uitbreiding van een vakantiepark. Meld je aan, dan nemen wij contact met je op.

Stap 2: Vertel over je plan

We prikken een datum en gaan samen om tafel. De bijeenkomst is live als het kan, en anders via Teams of Zoom. Jij vertelt over je plannen en de experts geven je tips.

Stap 3: Je krijgt een praktisch advies

Je krijgt direct een advies. Geen rapport, maar een paar rake tips of aandachtspunten. Na afloop krijg je een overzichtje van de tips via de mail en we staan altijd open voor aanvullende vragen.

Het resultaat?

Jij kunt verder met je plan en weet hoe je dat duurzamer aanpakt. Of we komen tot de conclusie dat meer informatie gewenst is en we geven je een advies over een vervolgstap zoals meer onderzoek doen. We geven dan een naam of een richting mee voor de volgende stap. Hoe dan ook: we helpen je zo concreet mogelijk verder.

*Het kost je geen geld, maar we gaan er wel vanuit dat je de adviezen meeneemt in je plannen.

Greenteam

We behandelen je gegevens zoals je leest in onze privacyverklaring.