Hallo, ik ben Bastiaan Bronkhorst

Als nieuwe partner van House of Leisure ga ik aan de slag als partnercoördinator. Mijn doel voor House of Leisure is om groei te realiseren in passende projecten, waaraan de partners worden verbonden.

Daarnaast ben ik volop bezig met het opzetten van Convention Bureau Breda, een project dat ik samen met mijn vriendin aan het optuigen ben. Hiervoor zoek ik nog partners die kunnen helpen met lanceren en synchroniseren met gemeente Breda en city marketing. Evenals het verdienmodel duidelijk en eenduidig te kunnen toepassen.

Verder wil ik gebruik maken van mijn kennis en expertise in zowel commercie als gastvrijheid om dit in bedrijven te gebruiken om in korte tijd de verkoop en de bouw van merken en producten in samenwerking met verantwoordelijke teams beter te laten functioneren.

Vaak word ik omschreven als een bevlogen, betrouwbare, daadkrachtige levensgenieter. Ik krijg zaken geregeld en ik verbind de juiste mensen aan elkaar. Ook beschik ik over een goede dosis ‘gezond boerenverstand’. Hiermee ben ik in staat snel inzicht te krijgen in de status van een bedrijf. Op basis van deze inzichten ga ik voor een bedrijf aan de slag om met het verantwoordelijke team resultaten te boeken die passend zijn bij de fase van het bedrijf op dat moment.

De basis van mijn netwerk heb ik gelegd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, waarna ik altijd in contact ben gebleven met dit netwerk. Dit helpt mij om snel de juiste zaken voor elkaar te krijgen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan onder andere bij bedrijven als: Hero, Maas, Farm Frites, Makro, Bacardi en een behoorlijke tijd tijdens mijn studie bij Mise en Place. Hiermee is een van mijn passies (eten en drinken) ook door mijn werkverleden verbonden.

Ik heb zin om met alle partners en opdrachtgevers aan de slag te gaan!