HAS studenten versterken projectteam Charitas

Het projectteam van project Charitas wordt versterkt door twee HAS studenten. Sandra Smits en Martijn Loonen zullen hun afstudeeropdracht binnen dit project uitvoeren, onder begeleiding van partners van House of Leisure.

Het project Charitas gaat om de herontwikkeling van het kloostergebouw van de congregatie Franciscanessen van Charitas in Roosendaal. Sandra Smits heeft vorig jaar ook in dit project haar stageopdracht gedaan. Met de kennis die ze vorig jaar opgedaan heeft, kan ze nu in de volgende fase haar afstudeeropdracht uitvoeren. Onder begeleiding van Urban Breezz zal zij werken aan de invulling van de herontwikkeling op basis van het locatie ontwikkelingsprofiel dat in een eerder stadium gemaakt is.

Martijn Loonen is nieuw in dit project. Als student Landscape Design zal hij zich richten op het parkgedeelte van het te herontwikkelen gebied. Onder begeleiding van Urban Jazz zal hij werken aan de parkinrichting in het project Charitas.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project, of over een stageplek bij House of Leisure, neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.