House of Leisure Kansenkaart update

De House of Leisure Kansenkaart is een initiatief van House of Leisure en Dynamic Concepts consultancy (DCC).

De House of Leisure Kansenkaart is bedoeld als toetsingskader voor beleidsmakers en bestuurders van een stad/regio, maar ook voor (leisure)ondernemers. Met de House of Leisure Kansenkaart wordt een beeld van het huidige leisure-aanbod, de leisure-behoefte en de identiteitswaarde in het gebied geschetst, waaraan vervolgens de meerwaarde van nieuwe initiatieven kan worden getoetst. Plannen voor nieuw aanbod kunnen worden getoetst aan de behoefte van de aanwezige doelgroep(en) in een specifieke regio en aan de identiteit van het gebied. Vragen als wat is er nu te doenwat doen bezoekers daadwerkelijk en wat zouden ze willen doen worden met een House of Leisure Kansenkaart beantwoord.

Stand van zaken

In 2018 werd de House of Leisure Kansenkaart ge├»ntroduceerd en inmiddels beschikken we over de data van ongeveer 4.400 Nederlanders, 2.700 Duitsers en 1.700 Belgen gericht op een significant deel van Nederland (zie kaart van Nederland).

Gerealiseerde House of Leisure Kansenkaarten in Nederland

Meer informatie

Heb je interesse in de House of Leisure Kansenkaart of wil je meer weten over dit product?
Neem dan contact op met ons via info@houseofleisure.eu.

Meer inhoudelijke informatie, vind je op de website van Dynamic Concepts Consultancy: www.dynamic-concepts.nl/kansenkaart.