House of Leisure partnerevents 2.0

Over een paar maanden verhuist House of Leisure met een aantal partners naar het Ketelhuis op het KVL terrein, waar we de leisure hotspot ontwikkelen door een programma en platform te bieden dat informeert, inspireert en verbindt voor iedereen in de leisure branche.

De partnerevents

Wanneer je partner bent van House of Leisure, is er een programma aan evenementen voor je beschikbaar. Dit programma zal er vanaf dit jaar anders uitzien dan je voorheen gewend was. Het programma bestaat uit vier thema’s per jaar. Elk thema is verbonden aan een whitepaper die House of Leisure publiceert. Per thema is er een kick-off evenement, dat ruim een dagdeel duurt. Naar aanleiding van dit event kunnen er nog een aantal workshops, lezingen of andere activiteiten gedurende het kwartaal plaatsvinden.

Samen staan we sterk

Wat wordt er nu anders dan anders? De partners hebben een actieve rol in het programma. De evenementen worden georganiseerd door de partners samen. Om helder te schetsen hoe dat er precies uitziet, een voorbeeld.

Het kick-off evenement wordt deels door een partner georganiseerd met een digital wake up. Deze partner organiseert dit vaker en heeft ervoor een vast stramien. Hiervoor worden alle partners van House of Leisure uitgenodigd, en het netwerk van de partner. In het tweede deel van het kick-off evenement krijgen andere partners van House of Leisure het podium voor bijvoorbeeld een panel of interactief onderdeel. Gedurende het kwartaal kunnen partners aansluitend op het thema door bijvoorbeeld een workshop te organiseren dat dieper op het onderwerp in gaat, of een lezing dat specifiekere informatie geeft. Het initiatief ligt bij de partners, en House of Leisure verbindt.

2020

Dit jaar is een wat gek jaar in verband met COVID-19. Daarom ziet de timing van het programma er dit jaar iets anders uit. En ook deze planning is onderhevig aan de gestelde maatregels.

September 2020
Thema: Storytelling

Oktober 2020
Thema: Erfgoed

November 2020
Thema: Duurzaamheid

Meer informatie

Wil je hier meer over weten of wil je als partner graag je podium pakken? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.