House of Leisure Pitchpodium

Donderdag 29 maart 2018

House of Leisure Pitchpodium

Vanmiddag krijg jij het podium om jouw ondernemingsplan te pitchen aan negen financieringsspecialisten! Aanwezig zijn: ABN AMRO, Rabobank, ING, Collin Crowdfund, White Forest, LOF, BrabantC, Midpoint Financiering en BOM. De pitch duurt niet langer dan 15 minuten, gevolgd door 5 minuten Q&A.

Kenmerken van een goede pitch
Een goede pitch bevat de volgende vijf elementen die ook in het ondernemingsplan beschreven staan, maar dan kort en krachtig:

  • Wie ben je als ondernemer?
  • Wat doet jouw bedrijf en hoe ga je daar geld mee verdienen?
  • Marketingplan en marktonderzoek. Wie zijn je klanten?
  • Waar ben je goed in?
  • Hoeveel geld heb je nodig en waarvoor?

We verzoeken je om jouw ondernemingsplan vooraf in te sturen zodat House of Leisure deze alvast kan bestuderen en kan bepalen of het plan in aanmerking komt voor een pitch.

Het ondernemingsplan en de gegeven informatie worden discreet behandeld.

Locatie, datum & tijd
Het House of Leisure Pitchpodium vindt plaats op donderdag 29 maart uur bij House of Leisure. House of Leisure is gevestigd in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk.

14.45 uur Aankomst partners

15.00 uur Aanvang pitch-rondes

16.30 uur Presentatie Joost Melis en Nicole van Hoof van de plannen van 2018 rondom de samenwerking van de twee programma’s: Co-Recreation en Een Gezond Leisureklimaat.

17.00 uur Borrel House of Leisure

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor deze het House of Leisure Pitchpodium kan tot donderdag 22 maart. De kosten bedragen €45,- excl. BTW. House of Leisure businesspartners krijgen 20% korting. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar houseofleisure@midpointbrabant.nl. Vergeet bij aanmelding niet je naam, bedrijfsnaam en locatie te vermelden en het ondernemingsplan mee te sturen.