31 augustus 2020

Intakegesprek voor aanvragers lening LOF Brabant

Het fondsmanagement van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant) nodigt aanvragers uit die een leningaanvraag voor de volgende deadline van het fonds willen indienen om met het fondsmanagement een intakegesprek te voeren.

Het intakegesprek is bedoeld om, voorafgaand aan indiening, de vragen van de aanvragers te beantwoorden zodat ze het projectplan kunnen afronden. Het fondsmanagement zal de aanvragers van advies voorzien op de concept projectplannen en het beoordelingsproces nader toelichten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten en is op vrijwillige basis. De intakegesprekken vinden plaats bij House of Leisure, Almystraat 14 in Oisterwijk* op maandag 31 augustus 2020, van 13.00-17.00 uur. 

Ter voorbereiding dienen aanvragers uiterlijk woensdag 26 augustus 2020 het concept projectplan per e-mail te sturen aan het fondsmanagement via info@lofbrabant.nl.

* Afhankelijk van de maatregelen in verband met COVID-19. De intakegesprekken kunnen ook via videobellen plaatsvinden.

Deadline

De volgende deadline voor het indienen van een aanvraag in het LOF Brabant is woensdag 7 oktober 2020 (17.00 uur).

Meer informatie

Hier kun je de factsheet voor aanvragen van het LOF Brabant bekijken.

Aanmelden

Wil je een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op met House of Leisure via info@houseofleisure.eu of info@lofbrabant.nl.