Kick-off fietsenproject Ervaar Brabant

Maandag 16 april 2018

Kick-off fietsenproject Ervaar Brabant

Hoe krijg je meer bezoekers van Hart van Brabant de fiets op? Door ze gemakkelijk beschikbaar te maken en samen te werken met plaatselijke leisure-ondernemers. Vanuit de regio Hart van Brabant ontstond zo het project Ervaar Brabant.

Op maandag 16 april is de kick-off van dit project. Wil je als leisure-ondernemer een stuk fietsen opnemen in je arrangement? Bijvoorbeeld als eigenaar van een B&B, hotel of organisator van uitjes? Kom dan naar deze middag voor meer informatie. Je kunt ook partner worden van Ervaar Brabant. Je profiteert dan van gemakkelijk contact en aantrekkelijke kortingen.

Over de kick-off

De kick-off van Ervaar Brabant is op:

  • Maandag 16 april 
  • Van 13.00 uur tot 14.30 uur
  • Bij Natuurpoort van Loon, Kloosterstraat 119, Loon op Zand.

Over project Ervaar Brabant

Drie ervaren fietsverhuurders rondom de Loonse & Drunense duinen, de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen sloegen de handen in één om fietsgebebruik in de regio Hart van Brabant te stimuleren. Ze richten zich daarbij in het bijzonder op de (meerdaagse) bezoeker aan de regio. Goede service staat centraal: veel verschillende fietsen die vanaf zo’n beetje elke locatie beschikbaar zijn. Elektrische fietsen, stadsfietsen en tandems kun je ‘bestellen’ en ‘achterlaten’ op een locatie naar keuze. Auto’s blijven netjes op de parkeerplaats staan terwijl je buiten geniet van de frisse lucht en inspanning.

Meer informatie/aanmelden

Aanmelden voor de kick-off doe je via deze link:

Ik meld me aan voor de kick-off bijeenkomst

Meer info over Ervaar Brabant vind je op de website: www.ervaarbrabant.nl