Klimaatsafari Oisterwijk

Donderdag 4 november

Klimaatsafari Oisterwijk

Hoe genieten je gasten van gastvrij groen én houden ze droge voeten? Ga mee op Klimaatsafari Oisterwijk en krijg praktische tips om toe te passen op je eigen recreatiebedrijf.

Omgaan met (regen)water & groen

Donderdag 4 november neemt Een Gezond Leisureklimaat je mee in de wereld van water & groen. Noortje Claassen van De Gerrithoeve laat zien wat zij doet op het gebied van (regen)water & groen. Een adviseur van de waterschappen vertelt ter plekke wat er nog meer mogelijk is aan klimaat-maatregelen. De nadruk ligt op kleine, realistische stappen ter inspiratie. Bijvoorbeeld het loskoppelen van de regenpijp zodat je het water kunt gebruiken voor je eigen terrein, maar ook het gebruiken van water en groen ter vervanging van een hek.

Voor wie?

Deze middag is zinvol voor recreatieondernemers met een buitenterrein zoals een terras, activiteitenveld of parkeerplaats. Je krijgt duurzame tips om toe te passen op je eigen locatie en je ziet wat wel én niet werkt in de praktijk.

Datum en Locatie

  • Donderdag 4 november 2021 | 13.30 uur – 15.30 uur
  • De Gerrithoeve in Oisterwijk (Kollenburgsebaan 11a)

Programma:

13.15 uur
Inloop met koffie, thee en iets lekkers.

13.30 uur
Aftrap door projectleider Nicole van Hoof, voorstelrondje en korte intro over De Gerrithoeve door Noortje en Geert Claassen.

14.00 uur
Rondleiding over De Gerrithoeve met Corné Machielsen van Waterschap Brabantse Delta. Samen met Corné en Noortje en Geert kijken we naar wat er is gedaan of nog gedaan kán worden met (regen)water & groen.

14.45 uur 
Discussie en plannenmakerij met een drankje. Wat kun je op korte termijn toepassen op je eigen bedrijf? Hoe doe je dat? Wat heb je daarvoor nodig en wat kan Een Gezond Leisureklimaat je bieden?

15.30 uur
Einde Klimaatsafari.

Ga je gratis mee? Meld je aan vóór 2 november *

Klimaatsafari Oisterwijk november 2021

*We behandelen je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.
De klimaatsafari is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt, rekenen we op je komst. 

Over Een Gezond Leisureklimaat

Dit soort ontmoetingen vinden we belangrijk bij Een Gezond Leisureklimaat. Met dit programma helpen we recreatieondernemers bij het klimaatproof maken van hun bedrijf. Meer info vind je op: www.eengezondleisureklimaat.nl.