Logo Hoos & Hitte Contest

Klimaattips van Helga van Leur

Ondernemers in recreatie/toerisme/horeca opgelet! Wil jij iets duurzamer bezig zijn, maar weet je niet hoe? Gebruik de Hoos & Hitte Contest als aanleiding en check deze tips van Helga van Leur:

 • Tip #1
  Ondernemers: gebruik deze wedstrijd lekker voor jezelf! Sta even stil. Waar sta je met je bedrijf? Waar wil je naartoe?
 • Tip #2
  Laat de waan van de dag even voor wat-ie is. Die bestaat vaak uit dingen die zijn opgelegd, uit dingen die moeten. En daar ben je geen ondernemer voor geworden toch? Dus laat alles weer stromen door zélf te bepalen wat je belangrijk vindt!
 • Tip #3
  Ga ervoor zitten, samen met je personeel! Twee weten meer dan één. Laat iedereen met één idee komen en maak er samen een leuke ochtend of middag van. Wedden dat het in elk geval iets positiefs oplevert?
 • Tip #4
  Bekijk reviews of sla het gastenboek open: wat vinden mensen leuk aan jouw bedrijf? Vergroot dat en neem het mee in je plan! Zo blijf je dicht bij jezelf én ben je vernieuwend tegelijk.
 • Tip #5
  Zet de regio nog meer op de kaart door samen te werken en de natuur vóór je te gebruiken. Het landschap ís er al en klimaatveranderingen zijn een feit. Maak er iets van!

We zijn heel benieuwd wat je bedenkt. Stuur je plan op voor 15 maart en win! Alleen een nominatie levert je al € 1000 experimenteergeld op. Dus waarom zou je eigenlijk níet mee doen?!

Meer informatie over de Hoos & Hitte Contest
Meer weten? Check alles over de Hoos & Hitte Contest 2019.