18 september

Leisure Financieringstafel

House of Leisure wijst ondernemers de weg in de steeds complexere wereld van externe financiering. Dit doen wij door samen te werken met een netwerk van financiers zoals bancair, informal investors, crowdfunding platforms, Kredietunies, Qredits, het Leisure Ontwikkelfonds en Brabant C.

Periodiek komt de Leisure Financieringstafel van House of Leisure bijeen. Aan deze tafel komen House of Leisure, Midpoint Brabant, Rabobank, ING, ABNAmro, Brabant C en het Leisure Ontwikkelfonds (LOF) samen om financieringsvragen van het Brabantse bedrijfsleven te beantwoorden. Daarnaast wordt binnen dit netwerk kennis over financieringsvormen gedeeld.

Heb je een financieringsvraag en is je bedrijf gevestigd in Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken wij het businessplan en zoeken hier waar mogelijk passende financiers bij. Bovendien bestaat de mogelijkheid om jouw financieringsvraag aan de Financieringstafel te pitchen.

Datum

Vrijdag 18 september 2020

Aanmelden

Heb jij een innovatief project voor de Leisure sector dat financiƫle ondersteuning kan gebruiken, meld je dan aan door je business plan te sturen naar info@houseofleisure.eu

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie, dan kun je ook een e-mail sturen naar info@houseofleisure.eu.