Maak Werk van Gastvrijheid 3.0

Maak Werk van Gastvrijheid 3.0 | dinsdag 1 oktober 2019

Leren en Werken Midden-Brabant organiseerde samen met WSP Werkhart en horecaondernemers voor de derde maal Maak Werk van Gastvrijheid. Dit keer werd het ingestoken op drie veelgevraagde functies in de leisure sector: medewerker bediening, medewerker keuken en medewerker housekeeping.

Een dag vol inspiratie, workshops en speeddates

In de Voorste Venne in Drunen werden 36 vooraf geselecteerde kandidaten verwelkomd voor dag vol inspiratie om kennis te maken met gastvrijheid. Sprekers van spraakmakende bedrijven vertelden over hun ervaring met gastvrijheid. Na de lunch konden de kandidaten deelnemen aan beroepsgerichte workshops tijdens de Gastvrijheid-tour. Aansluitend waren er speeddates met werkgevers om direct te solliciteren naar een functie binnen gastvrijheid.

Net als in de voorgaande versies was er ook een aanbod van stoomcursussen bedieningsvaardigheden en basis keukenvaardigheden. Dit keer vonden die plaatsvinden op 9 oktober 2019. Twaalf deelnemers hebben de cursussen vol enthousiasme gevolgd.

De successen

De eerste kandidaten zijn inmiddels gestart in verschillende functies binnen de horeca. Wij feliciteren de kandidaten met hun nieuwe baan!

Meer informatie

Wil je meer weten over Maak Werk van Gastvrijheid of het programma Leren en Werken in Leisure, dan kun je contact met ons opnemen via info@houseofleisure.eu.