MMM Streekproducten in het Hart van Brabant

MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

Met MMM Streekproducten laten we zien wat er in Hart van Brabant te koop is bij de boer, bakker of brouwer. Het lekkers en moois dat zij maken, vind je in het boek en laten we zien op Facebook en Instagram.

Het boek MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

In dit boek vind je de állerlekkerste en mooiste streekproducten uit de regio. Je bladert van voor tot achter door verhalen, foto’s en recepten van boerderijen, bakkers, kwekers, imkers en meer. De adressen van de winkels staan per gemeente op de kaart, zodat je precies ziet waar je wát koopt. Nieuwsgierig? Het boek is gratis verkrijgbaar bij boerderijwinkels door de hele regio Hart van Brabant!

Inspiratie & tips via Facebook en Instagram?

Volg ons via Instagram of Facebook en krijg inspiratie & tips voor lokaal en betaalbaar vers eten. Nog even alles op een rijtje:

  • Boeren, telers, bakkers & brouwers in de Regio Hart van Brabant
  • Tips voor je verse boodschappen
  • Recepten met streekproducten
  • Boek MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

Over de afzender

Afzender van MMM Streekproducten is de Regio Hart van Brabant. 2018 was hét foodjaar voor de Provincie Noord-Brabant. We kwamen er toen weer eens achter hoe belangrijk boeren zijn voor onze Brabantse keuken, Daarom geven we ze ook ná 2018 graag nog wat aandacht. Dat doen we met het boek MMM Streekproducten in het Hart van Brabant én op Facebook en Instagram.

Wil je meer weten? Neem contact op met projectleider Nicole van Hoof.

 

 

 

 

MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant