Het wordt natter

Ondernemersevent Een Gezond Leisureklimaat 2018

De klimaattrends het wordt warmerhet wordt droger en het wordt natter doen ons beseffen dat in Hart van Brabant werk aan de winkel is om voor de toekomst een gezond leisureklimaat te creëren. Hoe kun je de klimaatverandering omzetten in kansen voor je recreatiebedrijf? Hoe nut je die marketingtechnisch uit om meer gasten te krijgen?

Als onderdeel van het thema Een Gezond Leisureklimaat organiseerden we dit jaar een ondernemersevenement bij Event Center Beekse Bergen, specifiek voor de recreatieondernemers in de regio Hart van Brabant. Doel was om betrokken partners bewust te maken van de klimaatverandering en de effecten ervan voor hun recreatieonderneming. Ze kregen praktische handvatten aangereikt om concreet en toekomstbestendig in te kunnen spelen op deze klimaatverandering. Het Ondernemersevent Een Gezond Leisureklimaat was op maandag 12 november bij Event Center Beekse Bergen.

Het filmpje, de foto’s en het verslag vind je hier.

Ambassadeur Helga van Leur

We zijn ontzettend trots dat Helga van Leur ambassadeur is van Een Gezond Leisureklimaat. Onder haar motto ‘Vandaag heb je morgen in handen!’  maakt ze de bezoekers van het evenement ‘warm’ om met hun bedrijf een volgende stap te zetten naar een zonnige en duurzame toekomst.

Samenwerkende partners

  • IVN
  • Waterschap De Dommel
  • Waterschap Brabantse Delta
  • Provincie Noord-Brabant
  • Regio Hart van Brabant

Meer informatie?

Wil je meer weten over het ondernemersevent? Neem dan contact op met de projectleider van Een Gezond Leisureklimaat Nicole van Hoof via e-mail nicolevanhoof@midpointbrabant.nl.