Donderdag 24 oktober 2019

Partnerevent Design Safari

24 oktober 2019 | 13.00 – 17.30 u | Dutch Design Week – Eindhoven

Ga mee op Design Safari met Brabant C en House of Leisure

Na het succes van vorig jaar organiseren House of Leisure en Brabant C (investeringsfonds voor cultuur) ook dit jaar weer een Design Safari tijdens de Dutch Design Week.

Ontdek de oplossingskracht van design voor actuele maatschappelijke vraagstukken. Laat je inspireren door unieke leisure concepten waar horeca, hotel en hoogwaardige designexposities samenkomen. Ontdek designers die met succes hun kennis en kunde toepassen voor het bedrijfsleven. Brabant C neemt je mee langs de bijzondere projecten die mede dankzij het fonds (inter)nationaal in ontwikkeling zijn.

Ben jij partner van Brabant C of House of Leisure en wil je de kracht van design ontdekken? Ga met ons mee op donderdag 24 oktober 2019!

Over Dutch Design Week

De Dutch Design Week is met 355.000 bezoekers het grootste design event van Noord-Europa. Een echte trekker voor de vrijetijdseconomie in onze provincie! De kracht van de DDW? Zij richten zich op de toekomst van design en laten graag maakprocessen zien. Ateliers gaan open, Strijp-S bruist en jong talent schittert tussen gevestigde namen.

Kosten

De eerste aanmelding per partner is gratis. Elke volgende aanmelding kost € 50,- per persoon. Voor deze kosten ontvang je een factuur.

Let op, kosteloos annuleren kan t/m 17 oktober 2019. Bij een afzegging na die datum, brengen we gemaakte kosten voor deelname en borrel in rekening.

Aanmelden vóór 14 oktober

Leuk als je meegaat!
Aanmelden kan via onderstaand formulier vóór 14 oktober 2019.

Let op, enkel partners van Brabant C of House of Leisure kunnen zich hiervoor aanmelden.

Aanmeldformulier Design Safari 2019

Selecteer een geldig formulier