Rondje Klimaat op de Zaak

Een expert op bezoek

Quickscan Duurzaamheid

Wil je als recreatie-ondernemer ook duurzamer ondernemen? En zoek je een beginnetje? Schrijf je dan in voor de Quickscan Duurzaamheid. Samen met onze partners betalen wij de quickscan voor 10 ondernemers. Het kost jou dus niets.

Wat gaan we doen?

We kijken naar wat voor jouw bedrijf het makkelijkst bereikbaar is, het zogenaamd ‘laaghangend fruit’. Met eén of twee experts van Een Gezond Leisureklimaat lopen we samen met jou over je bedrijf. Eén Expert van de waterschappen. Hij weet veel over zakelijke en praktische water- en klimaat-maatregelen. Welke tweede persoon meegaat, hangt af van jouw vraag. Die kan specifiek zijn of juist algemeen. Denk aan:

  • groen –> misschien meer of andere bomen en planten
  • water –> water opvangen of juist goed de grond inlaten
  • energie –> minder verbruiken of zelf opwekken
  • afval en hergebruik materiaal (circulariteit) –> dat kan van alles zijn.

Bierviltje met tips

Tijdens de rondleiding hoor je wat de kansen zijn voor jouw bedrijf. Daarna krijg je meteen een bierviltje met tips speciaal voor jouw bedrijf. Waarom een bierviltje? Less is more, vinden wij. Een lang rapport laat je liggen. Maar met een paar goeie tips kun je vandaag nog aan de slag.

Schrijf je nu in!

Wie het eerst komt… Juist. We hebben 10 plekken. Bedoeld voor ondernemers die met deze scan écht verder komen. Ben jij dat? Schrijf je dan snel in!

Quickscan Duurzaamheid 2020/2021 (voorheen Rondje Klimaat op de Zaak )

Kies thema (1 of meer)
*We behandelen je gegevens zoals je leest in onze privacyverklaring.