Waterproef en Ontdekstation013 vinden elkaar

Waterproef en Ontdekstation013 vinden elkaar

Wacht eens even…?! Bij onze projectmanager Nicole gaat er vaak een lampje branden. Als ze ziet dat twee dingen wel héél goed bij elkaar passen, zoals hier met Waterproef Moerenburg en Ontdekstation013. Nicole is projectmanager groene projecten bij Midpoint Brabant. Bij Een Gezond Leisureklimaat, maar ook bij Midpoint Brabant Circulair.

Bij Waterproef Moerenburg komt een waterspeeltuin met een boodschap: zorg goed voor het klimaat. Kinderen kunnen er spelen én leren over water. En wat doen ze bij Ontdekstation 013? Kinderen spelend de wereld laten ontdekken. Nicole’s collega Sarah van Circulair werkt al langer samen met Ontdekstation013. Nicole kent juist de ondernemers van Waterproef en er ging bij haar een lampje branden. Ze bracht iedereen samen, hier in de Spoorzone, en er ontstonden al snel mooie plannen.

Nicole: “De sfeer was heel goed. Enthousiast en ondernemend. Iedereen zag alleen maar de voordelen van dingen samen doen. Kinderen kunnen straks misschien naar de waterspeeltuin komen, als die er is. En bij Ontdekstation013 kan ook van alles met water. Dit is echt waar we het allemaal voor doen!” Kortom: daar gaan we nog wel meer over horen.

Wil je meer lezen over Waterproef Moerenburg? We schreven vanuit Een Gezond Leisureklimaat eerder over de unieke waterspeeltuin in Waterproef Moerenburg. Ook Waterschap de Dommel doet mee in dit project.

Foto: hier zie je de waterspeeltuin van Ontdekstation 013.
Credits: Nicole