Welkom Astrid, Thirza bedankt!

Zoals jullie misschien weten, is Thirza gestopt bij het House of Leisure. Ze gaat vanaf april aan de slag als coördinator vrijwilligers bij Amarant Reizen.

Thirza: “Iedereen rondom het House of Leisure: Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne samenwerking en de leuke tijd die ik in het House of Leisure heb gehad, waarin jullie zeker bepalend zijn geweest. En wie weet ontmoeten we elkaar weer in de toekomst!”

Welkom Astrid

Gelukkig hebben we ook goed nieuws. Vanaf april zien we Astrid de Nijs in het House of Leisure. Astrid gaat aan de slag als managementassistent en medewerker programmabureau en is er voornamelijk in de ochtend.

Astrid: “Mijn communicatie is open, eerlijk en warm. Hierin doe ik geen concessie in professionaliteit en kwaliteit. Ik geloof in deze combinatie, omdat het sterk en duurzaam is. Dat is ook mijn wens voor al mijn samenwerkingen. Die combinatie vind ik ook terug in het House of Leisure. Ik kijk er dan ook naar uit om op ontdekkingsreis te gaan met het management en alle partners.”

Astrid, welkom aan boord!

PS. Stuur Astrid gerust een al welkomstberichtje: AstriddeNijs@midpointbrabant.nl.